Lidt om os

Da det hele begyndte … 

Scandinavian IT Senior klub (SDSK):    Pensionister…  Ja!   Sløve pensionister…Absolut Nej 

På den baggrund dannede en lille flok af  tidligere ansatte i SAS Data i marts 1998 en pensionistgruppe, som vi døbte SAS DATA Senior Klub med det formål at samle tidligere ansatte til  informative sammenkomster såvel som til fornøjelige udflugter med mere.  Vi fandt hurtigt ud af, at dette at træffes gav os langt mere , end vi havde ventet, nemlig et gensyn med ”kolleger” og en snak om tiden, der gik og tiden, der går. I løbet af kort tid var vi 25 … og flere er kommet til siden. 

Vi blev hurtigt enige om, at vi ikke skulle overrende hinanden, så at ses 4 gange årlig måtte være ideelt. Som sagt så gjort. Og det udviklede sig.

I dag er de faste punkter en årlig generalforsamling og en formidabel julefrokost, hvor vi bl.a. inviterer nogle af SIG DK’s aktive medarbejdere til en hyggesnak i et festligt  ”pensionist” – lag. Derudover laver vores arrangementsgruppe 3-4 sammenkomster med forskelligt indhold i løbet af året. 

Hvad laver man ellers i en sådan klub ud over at snakke gamle minder? 

Et af vore medlemmer, Victor Madsen, har gennem årene samlet en uvurderlig skat af eksempler på det udstyr, vi har brugt gennem årene, fra de første teleprintere til dagens PC. Klubben har taget i opdrag, med Helge Grimstad som primus motor, at søge en eller anden form for  præsentation af dette udstyr, som jo giver en enestående beskrivelse af dataudviklingen  indenfor luftfarten i  et flyselskab – vort selskab SAS.

Denne samling har dannet grundlag for et museum, som i dag har taget form af udstillinger i SAS/Gardermoen og i DTM/Helsingør. 

I starten havde klubben omkring 25 medlemmer, i dag 114 og vi kan glæde os over, at vi til stadighed får nye medlemmer.

Ideen … at mødes, høre nyt, følge med, få en snak med gamle venner og kolleger, en god frokost, et besøg på Danmarks Tekniske Museum, en tur til Sort Sol, alt er tilstede hos os i Scandinavian IT Senior Klub  …

 Så: vel mødt hos os i SDSK

/Henning Andersen ( HEN),  exFormand.

Scandinavian IT DK Senior Klub                                  webmaster                                Redaktør